Hordalandsfotball

Oddstips 17.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det er søndag og nye muligheter på Langoddsen. Det er et bra utvalg med fotball i dag selv om det er kaldt rundt om i Europa. Vi skal se på et nabooppgjør i Premier League i dag, kampen mellom Liverpool – Manchester United.

Liverpool – Manchester United U 3.60
Liverpool på 2.plass på tabellen med 33 poeng, nylig forbigått av United som ligger på topp med 36 poeng. Liverpool sin hjemmestatistikk denne sesongen: 7-1-0. På hjemmebane har ikke Liverpool tapt for Manchester United i sine 5 siste møter. Manchester United sin bortestatistikk denne sesongen: 7-1-0. Oddsen på kampen: H 1.92, U 3.60 og B 3.55. Det er alltid store forventninger til oppgjørene mellom disse to klubbene. Vi tror det blir poengdeling i dag til gode 3.60 i odds. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper:
Brest – Rennes B
Cercle Brugge – Standard Liege B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Ukens Lykkespill: