Hordalandsfotball

Oddstips 18.januar

  • Eirik Gudmundsen


Helgen ble avsluttet med tre av tre riktige på våre tips, så de som fulgte oss kan smile hele veien til banken. Det er mandag og nye sjanser på Langoddsen. Utvalget i dag er ikke det aller største innen fotballen, men noen godbiter finner vi.

Arsenal – Newcastle U 4.40
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Arsenal – Newcastle. Arsenal ligger på 11.plass med 24 poeng, Newcastle ligger på 15.plass med 19 poeng. Det er bare 5 poeng som skiller de to lagene. Newcastle har ikke vunnet noen av sine 8 siste kamper. Newcastle har spilt 5 bortekamper på rad med tap. De 3 siste kampene til Newcastle har endt med tap. Oddsen på kampen: H 1.60, U 4.40 og B 7.20 . Arsenal er stor favoritt, men vi tror at Newcastle får noe med seg i London, nemlig uavgjort til 4,40 i odds.

Alternative kamper:
Cagliari – Milan , handikap , B/B 2,20 i odds.
Santiago Wanderers – Deportes La Serena H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: