Hordalandsfotball

Oddstips 19.januar

  • Eirik Gudmundsen


Denne tirsdagen byr på en del bra fotball fra de store ligaer i Europa. Bundesliga, La Liga og noen kamper fra Premier League. Vi skal se på en kamp i Bundesliga mellom Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund.

Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund B 2.00
Bayer laget ligger på 3 plass med 29 poeng. Dortmund laget ligger på 4.plass med samme poengsum. Et toppoppgjør med andre ord. Lucas Alario er toppscorer på Leverkusen med 8 mål. Erling Håland har scoret flest for Dortmund med sine 12 mål. Dortmund er uten tap på sine 4 siste kamper. Oddsen på kampen: H 3.05, U 3.55 og B 2.00. Hvis vi ser på formutviklingen til de to lagene så har Dortmund bare tapt en kamp på de 6 siste. Bayer laget har tapt 3 av sine 6 siste. Vi tror form slår tabellplassering her med seier til Dortmund til 2.00 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper
Leicester – Chelsea U
Valladolid – Elche H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: