Hordalandsfotball

Oddstips 2.januar

  • Eirik Gudmundsen


Godt nyttår til alle. Fotballen ruller for fullt i Europa i de større ligaer. Det gir oss en del å velge mellom selv i starten på januar. Det er pene penger også denne dagen i Lotto og en fin pott på tippekupongen. Vi skal se på en kamp i skotsk Premiership mellom Rangers og Celtic.

Rangers – Celtic H 1.95
Dette er det oppgjøret i skotsk fotball som fenger mest interesse, «Old Firm» som det kalles. Rangers under ledelse av Steven Gerard ligger på 1.plass med 59 poeng. Celtic ligger på 2.plass med 43 poeng. Rangers sin hjemmestatistikk denne sesongen: 10-0-0. James Tavernier er toppscorer på Rangers med 11 mål. Odsonne Edouard har scoret flest for Celtic med sine 7 mål. Celtic sin bortestatistikk denne sesongen: 6-3-0. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.25 og B 3.20. Rangers har ligget i føringen i denne sesongen og Celtic har nok en umulig oppgave å ta de igjen. Vi tror Rangers tar seieren i dette oppgjøret til 1.95 i odds. Kampstart kl 1330.

Alternative kamper:
Stoke – Bournemouth B
VfB Stuttgart – RB Leipzig B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippekupongen:

MånedsFlax: