Hordalandsfotball

Oddstips 20.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det er onsdag og nye muligheter på Langoddsen. Føler du deg heldig i dag? Da kan kanskje en innsats i Vikinglotto lønne seg. Det er «bare» 75 millioner i førstepremiepotten. Vi har hatt en liten «vareopptelling» på hvordan det nye året har startet for våre langoddstips. I uke 1 hadde vi et snitt på 17 % overskudd på alle våre tre daglige tips og på vårt hovedtips hele 66 % overskudd. I uke 2 var tallene 26,5 % overskudd på de daglige 3 tipsene og 45 % bare på hovedtipset vårt. Vi får se om vi klarer å følge opp dette nivået fremover.

Real Betis – Celta Vigo H 2.05
Det er et brukbart utvalg i dag på Langoddsen og vi skal se på en kamp i La Liga mellom Real Betis – Celta Vigo. Real Betis ligger på 10.plass med 23 poeng, Celta Vigo ligger på 8.plass med samme poengsum om enn med en bedre målforskjell. På hjemmebane har ikke Real Betis tapt for Celta Vigo i sine 5 siste møter. Real Betis er uten tap på sine 4 siste kamper. Celta Vigo sin bortestatistikk denne sesongen: 1-5-3. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.20 og B 3,20. To tilsynelatende jevne lag midt på tabellen, men med en svært forskjellig formkurve. Celta Vigo har tapt sine 3 siste kamper, Real Betis har vunnet sine 3 siste. Vi tror Real Betis vinner til 2.05 i odds . Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Juventus – SSC Napoli H
Getafe – Huesca H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: