Hordalandsfotball

Oddstips 21.januar

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte alle tre forslagene våre i går kunne glede seg stort da samtlige gikk inn. For de som ikke vant hovedpremien i Vikinglotto i går, så er muligheten til rette på det med en innsats på Langoddsen. Utvalget i dag er kanskje ikke det aller største, men vi skal prøve å plukke de rette tipsene for deg.

KRC Genk – KAA Gent H 2.10
Vi velger oss en kamp i belgisk 1.divisjon A mellom KRC Genk – KAA Gent. Genk ligger på 2.plass med 38 poeng, Gent ligger på 14.plass med 26 poeng. Genk sin hjemmestatistikk denne sesongen: 6-3-1. Genk har ikke tapt noen av sine 8 siste hjemmekamper. Paul Onuachu er toppscorer på Genk med 19 mål. Roman Yaremchuk har scoret flest for KAA Gent med sine 9 mål. Oddsen på kampen:  H 2.10, U 3.30, B 2.85. Genk har hatt en formdupp med to tap nylig. Gent har ikke gjort det særlig bedre og vi tror hjemmelaget tar seieren i denne kampen. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
SD Eibar – Atletico Madrid , Handikap B/B 2,50 i odds.
Valencia – Osasuna H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: