Hordalandsfotball

Oddstips 22.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det nærmer seg helg og nye runder med fotball, men først fredagens kamper som vi skal se litt på. Et litt labert utvalg, men vi håper å finne det rette tipset for deg. Husk også Eurojackpot denne fredagen.

Levante – Valladolid H 2.00
Vi skal til La Liga og oppgjøret mellom Levante – Valladolid. Ikke de helt store profilene i denne ligaen, men kan gi en grei uttelling for oss. Levante ligger på 12.plass med 22 poeng, Valladolid på 16.plass med 19 poeng. På hjemmebane har ikke Levante tapt for Valladolid i sine 5 siste møter. Levante sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-3-1. Valladolid har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.00,U 3.00 og B 3.55. Det er to lag som spiller en del uavgjort, men i dette oppgjøret tror vi Levante tar seieren til 2.00 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Stoke – Watford B
Arbroath – Dundee FC B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: