Hordalandsfotball

Oddstips 24.januar

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant potten i Lottoen i går ,så kan det kanskje være verdt å prøve seg på Langoddsen i dag. Et brukbart utvalg kamper på menyen. Hyggelig å se at fotballen for damene på øverste nivå i England er i gang igjen.

Celta Vigo – Eibar H 1.95
Vi skal se på en kamp i La Liga mellom Celta Vigo- SD Eibar. Begge lag ligger et godt stykke nede på tabellen, Vigo på 12.plass med 23 poeng, Eibar på 16.plass med 19 poeng. På hjemmebane har ikke Celta Vigo tapt for Eibar i sine 4 siste møter. Iago Aspas er toppscorer på Celta Vigo med 9 mål. Kike har scoret flest for Eibar med sine 5 mål. De 3 siste kampene til Eibar har endt med tap. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.15 og B 3.55. Vi tror Celta Vigo vinner denne kampen til 1.95 i odds. En gang må det snu for de og dette er den kampen. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper:
Tottenham H Women – Everton Ladies FC H
Manchester United – Liverpool H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Ukens Lykkespill: