Hordalandsfotball

Oddstips 3.januar

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte vårt hovedtips i går kunne innkassere gevinst.Gevinst ble det også på de to andre spillene, så det må sies å være en bra start på året 2021. Dagens utvalg er ikke det aller største, men kamper fra La Liga, Premier League og Serie A gjør at vi finner de rette kampene.

Benevento Calcio – Milan (O/U 2.5 mål) U 2.10
Vi velger oss en kamp i Serie A mellom Benevento Calcio – Milan. Hjemmelaget ligger 10.plass med 18 poeng. Milan ligger på toppen av tabellen med 34 poeng. Milan sin bortestatistikk denne sesongen: 6-1-0. Milan er uten tap på sine 11 siste kamper. Milan har ikke tapt på sine 20 siste bortekamper. Calcio har vunnet bare 2 kamper på de siste 6. Oddsen på kampen: H 4.60, U 3.85 og B 1.57. Vi velger oss en annen variant, handikap spillet under 2,5 mål i kampen til 2.10 i odds. Da betyr det for så vidt ikke så mye hvem som vinner bare de ikke scorer for mange mål. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Chelsea – Manchester City U
Newcastle – Leicester B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Søndagskupongen:

MånedsFlax: