Hordalandsfotball

Oddstips 30.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det er lørdag og vi minner om trekning i Lotto i dag. Kanskje du er den heldige der? De som fulgte oss fredag kunne glede seg over to av tre som tikket inn. På Langoddsen er det et brukbart utvalg i dag. Husk også at det er tippekupong denne lørdagen.

Crystal Palace – Wolverhampton B 2.50
Vi vender blikket mot en kamp i Premier League mellom Crystal Palace – Wolverhampton. Palace ligger på 14.plass med 23 poeng. Samme poengsum har Wolves, men ligger en plass høyere på tabellen. Crystal Palace har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Med sine 4 gule kort, har Luka Milivojevic flest på Crystal Palace. Nelson Semedo har flest på Wolverhampton med 4 kort. Det var vel forventet at Wolves skulle ligge noe høyere på tabellen, men hodeskaden til spissen Jimenez har gjort at de har sakket akterut. Oddsen på kampen: H 2.95, U 2.95 og B 2.50. Vi satser på at Wolves tar alle 3 poengene i denne kampen. Kanskje lurt å sette en liten sikring på U også. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Arsenal – Manchester United U
RB Leipzig – Bayer 04 Leverkusen U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippetips med Arne Scheie:

MånedsFlax: