Hordalandsfotball

Oddstips 31.januar

  • Eirik Gudmundsen


Fordi som ikke vant på lotto i går så er det muligheter til å vinne på Langoddsen i dag. Utvalget er brukbart denne siste dagen i januar. Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Leicester – Leeds.

Leicester – Leeds (Pause/slutt) H/H 2.55
Leicester ligger på 3.plass med 39 poeng, Leeds ligger på 12.plass med 26 poeng. Leeds har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Leicester. På hjemmebane har ikke Leicester tapt for Leeds i sine 3 siste møter. Jamie Vardy er toppscorer på Leicester med 11 mål. Patrick Bamford har scoret flest for Leeds med sine 10 mål. Oddsen på kampen: H 1.77, U 3.85 og B 3.90. Vi tror Leicester vinner denne kampen, de kjemper hardt for å komme helt i toppen på tabellen for tiden, men vi ønsker noe bedre odds og går for handikap spillet H/H til 2,55 i odds. Kampstart kl 1500.

Alternative kamper:
Brest – Metz B
West Ham – Liverpool B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Ukens Lykkespill: