Hordalandsfotball

Oddstips 4.januar

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte vårt hovedforslag i går fikk en pen gevinst. Det er mandag og nytt år med nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag er noe magert på en mandag, men noe finner vi da. En kamp i Premier League, noe fra Portugal og Spania og litt ymse fra lavere nivå rundt om i Europa.

Southampton – Liverpool (Pause/slutt) B/B 2.30
Vi velger oss kampen mellom Southampton – Liverpool. Southampton ligger på 9.plass med 26 poeng, Liverpool ligger på topp med 33 poeng. Ikke så veldig mye som skiller i en litt rar sesong der det ser ut til å bli «close race» helt til siste kamp. Southampton har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Southampton har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper mot Liverpool. Liverpool har ikke tapt på sine 9 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 4.70, U 4.00 og B 1.62. Liverpool ligger nok an til å vinne, men vi ønsker litt bedre odds og satser på handikap varianten B/B til 2.30 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Valencia – CF Cadiz H
FC Gil Vicente – Belenenses H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Ukens lykkespill: