Hordalandsfotball

Oddstips 5.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det er stille på fotballfronten en tirsdag i starten av januar. Tottenham spiller Ligacup kamp mot Brentford som kanskje det mest interessante. Dårlige odds på Tottenham seier gjør at vi velger oss en kamp på et kontinent der det er sol og sommer nå.

Moroka Swallows – Cape Town City H 2.35
Vi velger oss Sør-Afrikansk Premier League og kampen mellom Moroka Swallows FC – Cape Town City FC. Moroka ligger på 2.plass med 18 poeng, Cape Town på 4.plass med 15 poeng. Moroka Swallows sin hjemmestatistikk denne sesongen: 3-1-0. Ruzaigh Gamildien er toppscorer på Moroka Swallows med 5 mål. Mduduzi Mdantsane har scoret flest for Cape Town med sine 5 mål. Moroka Swallows er uten tap på sine 15 siste kamper. Oddsen påkampen: H 2.35, U 2.60 og B 2.85. Uten at vi kjenner disse lagene særlig godt så går vi for en hjemmeseier til Moroka til 2,35 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Mansfield Town – Salford City H
Stockport County – Eastleigh FC H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: