Hordalandsfotball

Oddstips 6.januar

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte vårt tips i går kunne innkassere en fin gevinst. Vi er kommet til onsdag og det er Vikinglotto trekning i dag med 46 millioner i førstepremiepotten. Utvalget på Langoddsen er ikke så verst i dag, full runde i Serie A i Italia og full runde i fransk Ligue 1.

Manchester United – Manchester City B 1.92
Et lokaloppgjør i ligacupen mellom to Premier League klubber vekker nok også interesse, nemlig Manchester United mot Manchester City. Vi velger oss kampen mellom Manchester United – Manchester City som vår kamp. Dette er semifinale og tingene drar seg til. Man City er uten tap på sine 11 siste kamper. Man Utd er uten tap på sine 7 siste kamper. Man City har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 3.50, U 3.65 og B 1.92. Hvem som vinner kommer nok litt an på hvilke lag som tas ut til denne kampen. Vi tror som NT at det blir City som går videre til finalen til 1.92 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper
Milan – Juventus H
Nantes – Rennes B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFLax: