Hordalandsfotball

Oddstips 7.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det ble penger igjen på konto for de som fulgte vårt tips onsdag. I dag er det vinteridrettene som regjerer på menyen til langoddsen. Derfor tar vi en kikk på ishockey i dag.

Narvik – Lillehammer (Over/Under 6.5 mål) Over 1.95
Vi velger oss kampen mellom Narvik Hockey – Lillehammer IK . Narvik ligger på 9.plass og nestsist med 11 poeng. Lillehammer ligger på 5.plass med 41 poeng. Narvik har vunnet bare 2 av de 6 siste kampene sine. Lillehammer har vunnet 4 av 6 siste kamper. Narvik sin siste seier kom i en skrell mot Vålerenga i andre dag av dobbelkampen i nord. Det tar på å reise til Nord-Norge.Vi tror Lillehammer klarer dette. Oddsen på kampen: H 5.10, U 5.60 og B 1.37. Litt lav odds for oss så vi velger handikap spillet over 6.5 mål til full tid til 1,95 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper
Dinamo Riga – Dinamo Minsk B
Växjö Lakers HC – Skellefteå AIK H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: