Hordalandsfotball

Oddstips 9.januar

  • Eirik Gudmundsen


To av tre tips gikk inn på fredag og de som fulgte oss kunne se helgen lyst i møte. Det er lørdag og en ny flott sportshelg står foran oss. De fleste større ligaer er i full gang denne helgen med unntak av England der det er FA-cup som gjelder denne helgen. Det er mange små klubber som har sin høytids stund i møte med Premier league klubber i dag. Husk også Lotto og tippekupongen i dag.

Atletico Madrid – Athletic Bilbao (Pause/Slutt) H/H 2.25
Vi skal se på en kamp i La Liga mellom Atletico Madrid – Athletic Bilbao. Madrid laget leder La Liga med 38 poeng, Bilbao laget ligger på 9.plass med 21 poeng. På hjemmebane har ikke Atletico Madrid tapt for Athletic i sine 10 siste møter. Athletic sin bortestatistikk denne sesongen: 1-3-5. Atletico Madrid har vunnet 3 hjemmekamper på rad.  Madrid laget gikk på en smell i forrige kamp i Copa del Rey, men det vil nok ikke påvirke kampen for å vinne ligamesterskapet. Oddsen på kampen: H 1.52, U 3.35 og B 6.20. Vi ønsker litt høyere odds på Atletico Madrid seier og velger oss handikap varianten H/H til 2.25 i odds. Kampstart kl 1615.

Alternative kamper:
Rennes – Lyon B
Sevilla – Real Sociedad H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippekupongen:

MånedsFlax: