Hordalandsfotball

Oddstips fredag 8 januar.

  • Eirik Gudmundsen


Alle gårsdagens 3 forslag gikk inn og de som fulgte forslagene kunne glede seg stort. Det er ikke helt det store utvalget innen fotballen på langoddsen denne fredagen, men noe finner vi da. Føler du deg heldig kan du satse på Vikinglotto i dag. Det er 59 millioner i førstepremiepotten i dag. Det kan jo komme godt med i januar.

Wolverhampton – Crystal Palace 2.00
Vi velger oss en kamp mellom to lag fra Premier League mellom Wolverhampton og Crystal Palace som vår hovedkamp. Det er FA cup 3.runde denne helgen. Wolverhampton har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. I de siste 18 møtene når Wolverhampton spiller hjemme, har de vunnet 8, det har blitt 3 uavgjort, mens Crystal Palace har vunnet 7. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.00 og B 3.45. Vi tror Wolves vinner denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Celta Vigo – Villarreal B
Borussia Mönchengladbach – Bayern München B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: