Hordalandsfotball

Oddstips 23.januar

  • Eirik Gudmundsen


Endelig helg og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget er brukbart for å være i januar måned. Vi minner også om trekning i lottoen i dag. Kanskje du er den heldige?

Southampton – Arsenal B 2.15
Vi velger oss en kamp i den engelske FA cupen mellom Southampton – Arsenal. Arsenal er uten tap på sine 6 siste kamper. I de siste 21 møtene når Southampton spiller hjemme, har de vunnet 6, det har blitt 6 uavgjort, mens Arsenal har vunnet 9. Målforskjellen er 33-22 i favør Arsenal. I forrige runde slo Southampton ut Shrewsbury, mens Arsenal slo ut Newcastle. Oddsen på kampen. H 2.90, U 3.10 og B 2.15. Vi tror Arteta og Arsenal blir for sterke for Southampton og tar seieren her til 2.15 i odds. Kampstart kl 1315.

Alternative kamper:
Bayer 04 Leverkusen – VfL Wolfsburg H
Hertha Berlin – Werder Bremen H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippekupongen:

MånedsFlax: