Hordalandsfotball

Oddstips 1.februar

  • Eirik Gudmundsen


Det er mandag og ny uke på langoddsen. To av tre riktige tips på søndag gjorde at noen kunne glede seg over pen gevinst. Utvalget er ikke så altfor sprekt i dag, men vi finner da noe å spille på. Vi skal se på en kamp i Championship.

Watford – Queens Park Rangers H 1.75
Vi ser på oppgjøret mellom Watford – Queens PR. Watford ligger på 4.plass med 47 poeng, QPR ligger på 19.plass med 27 poeng. Watford sin hjemmestatistikk denne sesongen: 10-2-1. Med sine 8 gule kort, har Nathaniel Chalobah flest på Watford. Dominic Ball har flest på QPR med 5 kort. Watford har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.75, U 3.30 og B 4.20. Vi tror Watford tar 3 poeng her til litt lave odds 1.75. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Real Betis – Osasuna H
CE Sabadell FC – UD Logrones U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Dagens Lykkespill: