Hordalandsfotball

Oddstips 10.februar

  • Eirik Gudmundsen


Er du blant de heldige? Da kan en innsats på Vikinglotto kanskje være det rette. Raske 134 millioner i førstepremiepotten i dag. På langoddsen går det mye i cup spill denne onsdagen. I England er det FA cup og en del av topplagene er i aksjon.

Reading – Brentford B 1.95
Vi skal se på en kamp i Championship mellom Reading – Brentford. Hjemmelaget ligger på 4.plass med 48 poeng, Brentford ligger på 2.plass med 54 poeng. Reading sin hjemmestatistikk denne sesongen: 9-0-4. Brentford har vunnet 3 kamper på rad. Lucas Joao er toppscorer på Reading med 15 mål. Ivan Toney har scoret flest for Brentford med sine 21 mål. Oddsen på kampen: H 3.55, U 3.15 og B 1.95. Brentford er hardt satsende og hadde mulighet til å rykke opp i fjor, men mislykkes. Vi tror de klarer det i år og vinner denne kampen til 1.95 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper
Leicester – Brighton H
Sevilla – FC Barcelona B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: