Hordalandsfotball

Oddstips 11.februar

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte våre tips i går fikk hovedtipset og et til riktig og kunne glede seg over pen gevinst. Det er cupspill som dominerer fotballen denne torsdagen. Det gjelder stort sett i de aller fleste ligaer som spiller fotball nå i Europa. De som fulgte oss på onsdagen kunne innkassere pene kroner på to av våre tre anbefalinger.

Wolverhampton – Southampton H 2.20
Så vi velger oss en kamp i den engelske FA cupen mellom Wolverhampton – Southampton. På hjemmebane har ikke Wolverhampton tapt for Southampton i sine 5 siste møter. Southampton har ikke vunnet noen av sine 5 siste bortekamper. De 4 siste kampene til Southampton har endt med tap. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.05 og B 3.00. Vi tror Southampton sin formsvikt kommer til å slå ut her og Wolves kommer til å vinne denne kampen til 2.20 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper
Vejle BK – Randers B
Sochaux – Saint-Etienne B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: