Hordalandsfotball

Oddstips 12.februar

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag? Da kan en innsats på Eurojackpot være tingen. 103 millioner å spille om i den trekningen. På Langoddsen i dag er det litt ymse utvalg. Vi velger oss en kamp i engelske Championship som vår kamp i dag.

Blackburn – Preston H 1.85
Det er oppgjøret mellom Blackburn – Preston. Blackburn ligger på 8.plass med 39 poeng. Preston ligger på 12.plass med 36 poeng. Med sine 6 gule kort, har Bradley Johnson flest på Blackburn. Alan Browne har flest på Preston med 6 kort. Adam Armstrong er toppscorer på Blackburn med 17 mål. Scott Sinclair har scoret flest for Preston med sine 8 mål. Blackburn sin siste hjemmeseier mot Preston var i 2001. Preston sin formutvikling er synkende med bare en seier på de 6 siste kampene. Blackburn har 3 seire på sine 6 siste og en stigende formkurve. Oddsen på kampen: H 1.85, U 2.35 , B 3.65. Vi tror Blackburn vinner denne kampen til 1.85 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
RKC Waalwijk – FC Emmen H
Bologna – Benevento Calcio H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: