Hordalandsfotball

Oddstips 13.februar

  • Eirik Gudmundsen


Da er det endelig helg. Utvalget på Langodden i dag er meget bra. Full runde i de fleste ligaer som spiller fotball i februar. I tillegg er det en rekke sidespill i dag som tippekupong, lotto og oddsbombe om du vil ha noen alternativer.

Brighton – Aston Villa B 2.45
Vi skal se på en kamp mellom Brighton – Aston Villa. Brighton ligger på 15.plass med 25 poeng, Aston Villa ligger på 9.plass med 35 poeng. Brighton sin hjemmestatistikk denne sesongen: 1-6-4. Neal Maupay er toppscorer på Brighton med 7 mål. Ollie Watkins har scoret flest for Aston Villa med sine 10 mål. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene endte 1-1 (Brighton hjemme) og 2-1 (Aston Villa hjemme). Oddsen på kampen: H 2.70, U 3.30 og B 2.45. Vi tror Aston Villa kommer til å vinne denne kampen. Hovedgrunn til at vi tror det er at Brighton spilte på onsdag og tapte mot Leicester i FA cupen. Villa sin siste kamp var den 6.februar med seier mot Arsenal. Friske og ut hvilte bein tror vi utgjør forskjellen i dag til gode 2.45 i odds på Villa seier. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
SSC Napoli – Juventus B
Reading – Millwall H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippekupongtips:

MånedsFLax: