Hordalandsfotball

Oddstips 14.februar

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på lottoen i går så kan kanskje en innsats på Langoddsen i dag være tingen. Utvalget er brukbart og vi vender blikket mot Premier League. Husk også potten på 2.9 millioner kroner for 12-rette på tippekupongen.

Everton – Fulham H 1.95
Vi velger oss kampen mellom Everton – Fulham. Everton ligger på 7.plass med 37 poeng, Fulham ligger på 18.plass med 15 poeng. Fulham har ikke vunnet noen av sine 8 siste kamper. Fulham sin bortestatistikk denne sesongen: 1-5-4. Med sine 5 gule kort, har Abdoulaye Doucoure flest på Everton. Bobby Reid har flest på Fulham med 5 kort. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.25 og B 3.75. Vi tror Everton tar alle 3 poengene på hjemmebane til 1.95 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Getafe – Real Sociedad B
Arsenal – Leeds H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax:

Ukens Lykkespill: