Hordalandsfotball

Oddstips 15.februar

  • Eirik Gudmundsen


Da er det ny uke og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget innen fotballen idag er ikke det aller største, stort sett enkeltkamper fra helgens runde. Vi skal se på en kamp fra La Liga og Spania.

CF Cadiz – Athletic Bilbao B 2.00
Vi velger oss oppgjøret mellom CF Cadiz – Athletic Bilbao. Cadiz ligger på 14.plass med 24 poeng, Bilbao ligger på 11. plass med 25 poeng. Ikke så stor avstand i poeng med andre ord. Cadiz har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. De 3 siste kampene til Cadiz har endt med tap. Athletic sin bortestatistikk denne sesongen: 1-3-6. Oddsen på kampen: H 3.75, U 2.95 og B 2.00. Vi tror Athletico Bilbao vinner denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Hellas Verona – Parma H
Toulouse – AC Ajaccio H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: