Hordalandsfotball

Oddstips 16.februar

  • Eirik Gudmundsen


Det var en meget pen mandag for de som fulgte oss. Alle tre tipsene føk rett inn. I dag er det tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Champions League starter opp igjen i dag med et par kamper, ellers er det mest kamper på lavere nivå vi finner.

Barcelona – Paris SG H 1.92
Vi skal se på en av kampene i Champions League, nemlig oppgjøret mellom Barcelona og PSG. Det er 1/8 delsfinale og mye står på spill. På hjemmebane har ikke Barcelona tapt for PSG i sine 4 siste møter. Barcelona har ikke tapt noen av sine 6 siste hjemmekamper. PSG har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.92, U 3.65 og B 3.15. Vi tror Barcelona vinner dette oppgjøret til 1.92 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
RB Leipzig – Liverpool B
Bristol City – Reading B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: