Hordalandsfotball

Oddstips 18.februar

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på Vikinglotto i går så er muligheten her i dag på Langoddsen. Menyen innen fotballen idag preges av et stort utvalg med Europa League kamper. Det er 1/16 delsfinaler som spilles. I tillegg skal 4.4 millioner ut på midtukekupongen.

Slavia Praha – Leicester B 2.10
Vi skal se på en kamp i den turneringen, oppgjøret mellom Slavia Praha – Leicester. Leicester ligger på 3.plass i den hjemlige ligaen og vil ha alle muligheter til å avslutte blant de topp fire lagene. Leicester er uten tap på sine 4 siste kamper. Slavia Praha er uten tap på sine 10 siste kamper. Slavia Praha har ikke tapt noen av sine 27 siste hjemmekamper. Oddsen på kampen: H 3.35, U 3.30 og B 2.10. Selv om Slavia Praha ikke har tapt på 27 kamper på hjemmebane så vektes vel Leicester som Premier League lag så sterkt at de tar seieren i dette oppgjøret. Kampstart kl 1855.

Alternative kamper
Royal Antwerp FC – Rangers B
Granada – SSC Napoli B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: