Hordalandsfotball

Oddstips 19.februar

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om Eurojackpot i dag med 215 millioner i premiepotten. På Langoddsen i dag finner vi ikke helt det store utvalget. Det går helst i noen enkeltkamper på høyere nivå.

Real Betis – Getafe H 2.00
Vi velger oss en kamp fra La Liga mellom Real Betis – Getafe. Betis ligger på 7.plass med 33 poeng, Getafe ligger på 14.plass med 24 poeng. Sergio Canales er toppscorer på Real Betis med 7 mål. Angel Rodriguez har scoret flest for Getafe med sine 5 mål. De 3 siste kampene til Getafe har endt med tap. Med sine 7 gule kort, har Emerson flest på Real Betis. Damian Suarez har flest på Getafe med 9 kort. Betis har vunnet 3 av sine 6 siste kamper, Getafe bare en. Oddsen på kampen: H 2.00, U 2.85 og B 3.85. Vi tror Real Betis vinner denne kampen til 2.0 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Watford – Derby H
Fiorentina – Spezia B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: