Hordalandsfotball

Oddstips 2.februar

  • Eirik Gudmundsen


Igjen fikk vi to av tre riktige på vårt tips mandag og pene penger til de som fulgte våre tips . Det er faktisk et mye bedre utvalg på Langoddsen i dag enn det som møtte oss i går. Fire kamper i Premier League, noen kamper i Championship og litt ymse fra resten av Europa å velge i.

Wolverhampton – Arsenal B 2.20
Vi skal til Premier League og kampen mellom Wolverhampton – Arsenal. Wolves ligger på 14.plass med 23 poeng, Arsenal ligger på 10.plass med 31 poeng. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 0-2 (Wolverhampton hjemme) og 1-1 (Arsenal hjemme). I de siste 6 møtene når Wolverhampton spiller hjemme, har de vunnet 1, det har blitt 0 uavgjort, mens Arsenal har vunnet 5. Målforskjellen er 15-5 i favør Arsenal. Wolves har slitt skikkelig etter at spissen Jimenez ble skadet tidligere i sesongen. Oddsen på kampen: H 3.25, U 3.15 og B 2.20. Arsenal har tapt bare 1 kamp på de 6 siste og det var i FA cupen. I ligaen har de vært stødige i det siste. Vi tror de vinner dette oppgjøret til 2.20 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Millwall – Norwich B
Aberdeen – Livingston U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: