Hordalandsfotball

Oddstips 20.februar

  • Eirik Gudmundsen


Det ble en pen fredag for de som fulgte våre tips. I dag minner vi om dagens Lotto trekning . Det er mange premier som skal ut og kanskje du er den heldige. På Langoddsen er det et godt utvalg denne lørdagen.

Burnley – West Bromwich H 1.95
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Burnley – West Bromwich. Burnley ligger på 15.plass med 27 poeng, West Brom ligger på 19.plass med bare 13 poeng. West Bromwich sin bortestatistikk denne sesongen: 1-3-8. West Bromwich har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. Burnley har spilt 4 hjemmekamper på rad uten å vinne. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.20 og B 3.85. Burnley er vanskelige å slå på hjemmebane og vi tror de tar tre poeng i denne kampen. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Coventry City – Brentford B
Reading – Middlesbrough H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

Tippekupongen:

MånedsFlax: