Hordalandsfotball

Oddstips 22.februar

  • Eirik Gudmundsen


Ny uke og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag er ikke helt det store, men vi håper å finne noen kamper som kan gi noe utbytte.

Osasuna – Sevilla B 1.92
Vi skal se på en kamp i La Liga mellom Osasuna – Sevilla. Osasuna ligger på 13.plass med 25 poeng, Sevilla ligger på 4.plass med 45 poeng. Ante Budimir er toppscorer på Osasuna med 6 mål. Youssef En-Nesyri har scoret flest for Sevilla med sine 13. Sevilla har en seiersrekke på 4 kamper på bortebane. Med sine 6 gule kort, har Oier flest på Osasuna. Nemanja Gudelj har flest på Sevilla med 6 kort. Oddsen på kampen: H 3.90, U 3.00 og B 1.92. Vi tror Sevilla plukker alle poengene til 1.92 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Brighton – Crystal Palace H
Guingamp – Caen H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax:

Ukens Lykkespill: