Hordalandsfotball

Oddstips 23.februar

  • Eirik Gudmundsen


Hovedtipset gjorde jobben mandag. I dag er det tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag er ikke akkurat overveldende, men noen kamper på høyt nivå finner vi. Det er Champions League, litt Premier League og Championship kamper i dag.

Leeds – Southampton H 2.15
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Leeds – Southampton. Leeds ligger på 12.plass med 32 poeng, Southampton ligger på 13.plass med 30 poeng. Så det er ikke så stor forskjell mellom de. Patrick Bamford er toppscorer på Leeds med 12 mål. Danny Ings har scoret flest for Southampton med sine 8 mål. I de siste 16 møtene hvor Leeds spiller hjemme, har de vunnet 8, det har blitt 5 uavgjort, mens Southampton har vunnet 3 ganger. Målforskjellen er 16-7 i favør Leeds. Southampton har tapt sine 3 siste bortekamper i Premier League. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.35 og B 3.10. Vi tror Leeds tar alle 3 poengene i denne kampen til 2.15 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Atletico Madrid – Chelsea U
Lazio – Bayern München B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: