Hordalandsfotball

Oddstips 24.februar

  • Eirik Gudmundsen


Er du heldig? Vi minner om Vikinglotto i dag med 43 millioner i førstepremiepotten. De som fulgte oss tirsdag på oddsen kunne glede seg over tipsene. På langoddsen i dag så er det litt ymse utvalg. Først og fremst et par kamper i Champions League som høyde punkter. Noen enkelt kamper på øverste nivå i de europeiske ligaer og delvis runde i engelsk Championship går også i dag .

Swansea – Coventry H 1.95
Vi skal se på en kamp mellom Swansea – Coventry City i Championship. Swansea ligger på 4.plass med 56 poeng, Coventry ligger på 20.plass med 34 poeng. På hjemmebane har ikke Swansea tapt for Coventry City i sine 3 siste møter. Swansea sin hjemmestatistikk denne sesongen: 9-5-1. Swansea har ambisjoner om opprykk og burde vinne denne kampen på hjemmebane. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.00 og B 3.95. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Blackburn – Watford B
Bournemouth – Cardiff B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: