Hordalandsfotball

Oddstips 3.februar

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag? Vi minner om Vikinglotto i dag med 115 millioner i første premiepotten. På Langoddsen er det et brukbart utvalg med noen Premier League kamper som høydepunkt kanskje.

Bordeaux – Lille B 2.05
Vi velger oss en kamp i Ligue 1 i Frankrike som vår hovedkamp. Det er kampen mellom Bordeaux – Lille. Bordeaux ligger på 10.plass med 32 poeng, Lille på 1.plass med 48 poeng. Lille sin bortestatistikk denne sesongen: 6-3-1. Hwang Ui-Jo er toppscorer på Bordeaux med 5 mål. Burak Yilmaz har scoret flest for Lille med sine 9 scoringer. Lille har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 3.60, U 2.95 og B 2.05. Vi tror Lille tar alle 3 poengene i denne kampen til 2.05 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Aston Villa – West Ham H
Lens – Marseille H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: