Hordalandsfotball

Oddstips 4.februar

  • Eirik Gudmundsen


Hovedspillet suste inn onsdag til pen odds. For de som ikke vant i Vikinglotto i går har muligheten til å prøve seg på Langoddsen i dag. Utvalget er ikke det helt store, men noe kvalitetsfotball finner vi da innimellom.

Tottenham – Chelsea B 2.10
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Tottenham – Chelsea. Begge lag med like mange poeng, 33, Tottenham på 6.plass og Chelsea på 7.plass. Chelsea vant begge kampene mot Tottenham forrige sesong, 2-1 hjemme og 2-0 borte! I de siste 30 møtene når Tottenham spiller hjemme, har vertene vunnet 7, det har blitt 11 uavgjort, mens Chelsea har vunnet 12. Målforskjellen er 48-36 i favør Chelsea. Oddsen på kampen: H 3.40, U 3.30 og B 2.10. Stemningen i Tottenham-leieren er på bunnen etter to tap i det siste. Vi tror at Chelsea tar alle 3 poengene her til 2.10 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Real Betis – Athletic Bilbao H
FC Nordsjælland – Brøndby B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: