Hordalandsfotball

Oddstips 5.februar

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag? Da kan kanskje en innsats i Vikinglotto være noe for deg. «Bare» 134 millioner i førstepremiepotten. De som fulgte våre tips i går fikk hovedtipset og et til riktig. Vi håper det gav pene penger til de som satset. På langoddsen er utvalget innen fotballen noe magert i dag. Men vi prøver oss likevel.

Fortuna Sittard – Heracles Almelo H 2.80
Vi skal se på en kamp i den Nederlandske Eredivise mellom Fortuna Sittard – Heracles Almelo. Begge lag med 25 poeng, hjemmelaget på 11.plass og bortelaget på 10.plass. To lag et godt stykke nede på tabellen. Med sine 6 gule kort, har Mats Seuntjens flest på Fortuna Sittard. Teun Bijleveld har flest på Heracles med 4 kort. Zian Flemming er toppscorer på Fortuna Sittard7 mål. Rai Vloet har scoret flest for Heracles med sine 8 mål. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 1-1 (Fortuna hjemme) og 2-0 (Heracles hjemme). Oddsen på kampen: H 2.80, U 3.05 og B 2.25. Vi tror Fortuna Sittard har hatt best formutvikling av de to lagene og tar 3 poeng i denne kampen til 2.80 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Swansea – Norwich H
CD Alaves – Valladolid U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: