Hordalandsfotball

Oddstips 6.februar

  • Eirik Gudmundsen


Hvis du ikke vant i Vikinglotto i går så har du mulighet i den vanlige Lottoen i dag. Endelig er det helg og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag er bra, det er full fart i de fleste ligaer som spiller på denne tiden av året.

Fulham – West Ham B 2.05
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Fulham – West Ham i dag. Fulham ligger på 18.plass med 14 poeng og det ser virkelig ille ut for de. West Ham ligger på 5.plass med 38 poeng. Fulham har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper. West Ham har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. West Ham har en seiersrekke på 4 kamper på bortebane. Oddsen på kampen: H 3.45, U 3.35 og B 2.05. Vi tror West Ham og Moyes blir for sterke for Fulham og de tar alle poengene til 2.05 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper
Burnley – Brighton B
Manchester United – Everton U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippekupongen:

MånedsFlax: