Hordalandsfotball

Oddstips 7.februar

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på lottoen i går, så kan kanskje en innsats på Langoddsen i dag være noe. Utvalget er brukbart selv i disse iskalde tider.Bare et av gårsdagens tips gikk inn , men for de som fulgte det så gav det en meget pen odds.

Wolverhampton – Leicester B 2.10
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Wolverhampton – Leicester. Wolves ligger på 14.plass med 26 poeng. Leicester ligger på 3.plass med 42 poeng. Leicester sin bortestatistikk denne sesongen: 8-2-1. Leicester har ikke tapt på sine 8 siste bortekamper. Wolves har slitt denne sesongen, spesielt etter at deres meksikanske angriper Jimenez ble skadet. Oddsen på kampen: H 3.40, U 3.20 og B 2.10. Vi tror Brendan Rogers mannskap tar alle 3 poengene til 2.10 i odds. Kampstart kl 1500.

Alternative kamper:
Nantes – Lille B
Tottenham – West Bromwich U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

MånedsFlax:

Kommende lykkespill: