Hordalandsfotball

Oddstips 8.februar

  • Eirik Gudmundsen


Etter en flott fotballhelg så venter hverdagen oss med nye muligheter på Langoddsen. Ikke helt det store utvalget med kamper på høyeste nvå, men noe finner vi da.

Leeds – Crystal Palace H 1.77
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Leeds – Crystal Palace. Leeds ligger på 11.plass med samme poengsum som Palace, 29 poeng. Men med dårligere målforskjell så ligger Palace på 13.plass. På hjemmebane har ikke Leeds tapt for Crystal Palace i sine 5 siste møter. Patrick Bamford er toppscorer på Leeds med 11 mål. Wilfried Zaha har scoret flest for Crystal Palace med sine 9 mål. I de siste 8 møtene når Leeds spiller hjemme, har de vunnet 6, det har blitt 0 uavgjort, mens Crystal Palace har vunnet 2 ganger. Målforskjellen er 16-9 i favør Leeds. Oddsen på kampen: H 1.77, U 3.75 og B 4.00. Vi tror Leeds vinner dette oppgjøret til 1.77 i odds selv om formen varierer veldig fra kamp til kamp. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Randers – FC Midtjylland B
Atletico Madrid – Celta Vigo H/H 2,35.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: