Hordalandsfotball

Oddstips 9.februar

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte våre tips i går fikk to av tre tips riktige og kunne glede seg over det.Det er tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag med kamper på høyeste nivå er kanskje ikke det aller største, men det finnes et bra knippe kamper på nivå under de aller beste. Det viktigste er å finne bra odds som går inn.

Rotherham United – Cardiff H 2.70
Vi skal til England og Championship og velger oss kampen mellom Rotherham United – Cardiff. Rotherham ligger på 20.plass med 29 poeng, Cardiff ligger på 14.plass med 34 poeng. Michael Smith er toppscorer på Rotherham med 7 mål. Kieffer Moore har scoret flest for Cardiff med sine 11 mål. Med sine 8 gule kort, har Michael Ihiekwe flest på Rotherham. Leandro Bacuna har flest på Cardiff med 7 kort. I de siste 6 møtene når Rotherham spiller hjemme, har de vunnet 2, det har blitt 2 uavgjort, mens Cardiff har vunnet 2. Målforskjellen er 9-8 i favør Cardiff. Oddsen på kampen: H 2.70, U 3.05, B 2.40. Forskjellen på disse to lagene er ikke bare tabellplasseringen, men også forskjell i formutvikling. Derfor tror vi at Rotherham vinner kampen til 2.70 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Manchester United – West Ham U
Dundee FC – Ayr United H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: