Hordalandsfotball

Oddstips søndag 21 februar.

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på lotto i går så anbefaler vi et forsøk på Langoddsen i dag. Utvalget er bra for å være fotball i februar. Vi velger oss en kamp fra Serie A i Italia.

Parma – Udinese B 2.05
Vi skal se på en kamp i serie A mellom Parma – Udinese. De hører til et godt stykke nede på tabellen begge lag. Parma på nestsisteplass som nr 19 med 14 poeng, Udinese med 24 poeng på 14.plass. Parma Calcio har ikke vunnet noen av sine 14 siste kamper. De 5 siste kampene til Parma Calcio har endt med tap. Med sine 5 gule kort, har Hernani flest på Parma Calcio. Tolgay Arslan har flest på Udinese med 8 kort. Oddsen på kampen: H 3.45, U 3.00 og B 2.05. Udinese taper mot de gode lagene i toppen, men slår lagene bak seg. Så vi tror på borteseier og 3 poeng til Udinese. Kampstart kl 1230.

Alternative kamper:
Milan – Inter U
AGF Aarhus – Sønderjyske H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: