Hordalandsfotball

Oddstips 25.februar

  • Eirik Gudmundsen


En pen dag på oddsen for de som fulgte oss onsdag. Hvis du ikke vant i Vikinglotto i går så kan det være du kan vinne noe på Langoddsen i dag også. Utvalget innen fotballen domineres av kamper i Euroleague. Det er returoppgjør fra forrige ukes kamper som står på programmet. Molde er fortsatt med og kan gå videre med seier mot Hoffenheim.

Ajax – Lille H 1.95
Vi skal se på en av kampene i Euroleague, Ajax – Lille. Ajax vant første kampen 2-1 borte og har et godt utgangspunkt i denne hjemmekampen. Lille har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Ajax. Ajax er uten tap på sine 15 siste kamper. Ajax har vunnet 10 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.35 og B 3.35. Vi tror Ajax vinner denne kampen også til 1.95 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
Villarreal – FC Salzburg H
Club Brugge – Dynamo Kiev H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: