Hordalandsfotball

Oddstips 1.mars

  • Eirik Gudmundsen


Vi avsluttet februar med pene treff og to av tre treff. Nå er det ny uke og nye muligheter på langoddsen. Utvalget i dag er noe magert, stort sett rester fra helgens runde i de forskjellige ligaer. Vi skal se på en kamp i den dansk fotball.

Sønderjyske – Lyngby H 2.00
I dag ser vi på Superligaoppgjøret mellom Sønderjyske og Lyngby. Sønderjyske ligger på 6.plass med 24 poeng, Lyngby ligger på 12 og sisteplass med 8 poeng. På hjemmebane har ikke Sønderjyske tapt for Lyngby i sine 5 siste møter. Lyngby sin bortestatistikk denne sesongen: 1-0-7. Sønderjyske har 3 tap på rad i Superligaen. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.20 og B 3.40 . Vi tror Sønderjyske slår Lyngby og tar alle 3 poengene til 2.00 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Everton – Southampton H
OH Leuven – Royal Antwerp FC B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper.

Dagens Pott:

Ukens Lykkespill: