Hordalandsfotball

Oddstips 13.mars

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant i Eurojackpot i går så kan kanskje en innsats på Langoddsen i dag være tingen. Utvalget er meget bra med mange kamper på høyt nivå . Vi skal se på en kamp i Championship mellom Cardiff – Watford. I tillegg er det tippekupong å hente penger på denne lørdagen.

Cardiff – Watford B 2.35
Cardiff ligger på 8.plass med 54 poeng. Watford ligger på 2.plass med 66 poeng. Watford sin bortestatistikk denne sesongen: 5-7-5. Cardiff har vunnet tre hjemmekamper på rad. Cardiff er uten tap på sine 11 siste kamper. Watford er nå i posisjon til direkte opprykk og vi tror ikke de gir slipp på den. Oddsen på kampen: H 3.00, U 2.90 og B 2.35.
Vi satser på at Watford er i flytsonen og vinner denne kampen. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Crystal Palace – West Bromwich H
Everton – Burnley H 1.82

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippetips med Arne Scheie:

MånedsFlax: