Hordalandsfotball

Oddstips 14.mars

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke på lottoen i går? Da anbefaler vi en innsats på Langoddsen i dag. De som fulgte våre tips i går fikk to av tre riktige og kunne glede seg over en pen gevinst der. Utvalget denne søndagen er bra. Det er nesten bare den norske serien som ikke er i gang og det på både herre og kvinnesiden.

OB-Brøndby B 2.20
Vi skal se på en kamp i den danske Superligaen mellom OB – Brøndby. OB ligger på 7.plass med 25 poeng, Brøndby topper tabellen med 41 poeng. Odense har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper mot Brøndby. Brøndby sin bortestatistikk denne sesongen: 6-0-4. Brøndby vant begge kampene mot Odense forrige sesong, 3-2 hjemme og 2-0 borte!. Oddsen på kampen: H 3.05, U 3.00 og B 2.20. Vi tror Brøndby ikke gir fra seg tre poeng i denne kampen , men tar seieren til 2.20 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Manchester United – West Ham U
Sevilla – Real Betis B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

Ukens Lykkespill:

MånedsFlax: