Hordalandsfotball

Oddstips 15.mars

  • Eirik Gudmundsen


Brøndby skuffet ikke i gårsdagens kamp mot OB og dermed pene penger. Dagens utvalg er noe magert. Det går i rester fra helgens runde, men det burde absolutt være mulig å finne noe som vi kan få gevinst på. Vi skal se på en kamp i Premier League.

Wolverhampton – Liverpool (Neves gult kort) Ja 4.25
Wolves ligger på 13.plass med 35 poeng, Liverpool ligger på 8.plass med 43 poeng. Wolverhampton har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Liverpool. Med sine 5 gule kort, har Ruben Neves flest på Wolverhampton. Fabinho har flest på Liverpool med 5 kort. Liverpool vant begge kampene mot Wolverhampton forrige sesong, 1-0 hjemme og 2-1 borte! Oddsen på kampen: H 4.90, U 3.65 og B 1.67. Litt lave odds på Liverpool seier gjør at vi velger handikap varianten Ruben Neves får kort til 4.25 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Wolverhampton – Liverpool ,Handikap , Fabinho får kort , 3,75 i odds.
AGF Aarhus – Randers H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: