Hordalandsfotball

Oddstips 17.mars

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag? Da kan kanskje en innsats i Vikinglotto lønne seg. Det er 91 millioner i førstepremiepotten i dag. De som fulgte oss i går hadde pene penger på hovedspillet. På Langoddsen er det ikke helt det store utvalget med kvalitetsfotball, men noe finner vi da. Det er to kamper i Champions League i dag.

Nottingham Forest – Norwich B 1.85
Vi velger oss en kamp i engelsk Championship som vår hovedkamp i dag. Det er oppgjøret mellom Nottingham Forest – Norwich. Skogvokterne ligger på 17.plass med 41 poeng. Norwich topper tabellen med 79 poeng. Nottingham Forest sin hjemmestatistikk denne sesongen: 5-7-6. Nottingham Forest har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Med sine 8 gule kort, har Tobias Figueiredo flest på Nottingham Forest. Ben Gibson har flest på Norwich med 5 kort. Norwich har vunnet sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 3.80, U 3.25 og B 1.85. Vi tror Norwich vinner denne kampen og tar alle 3 poengene til kanskje litt beskjedene 1.85 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Birmingham – Reading B
Chelsea – Atletico Madrid H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: