Hordalandsfotball

Oddstips 18.mars

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke i Vikinglotto i går? Vel, da anbefaler vi en innsats på Langoddsen i dag. De som fulgte oss onsdag kunne hente hjem gevinst på to av tre spill , hovedspillet inkludert. Utvalget i dag preges av en ting innen fotballen, Euroleague. Det er returoppgjør i åttendedelsfinalene som spilles i dag.

Rangers – Slavia Praha H 2.30
Vi velger oss kampen mellom Rangers – Slavia Praha. Det første oppgjøret endte 1-1. Slavia Praha er uten tap på sine 18 siste kamper. Rangers er uten tap på sine 18 siste kamper. Slavia Praha har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.00 og B 2.90 . Vi tror Steven Gerard sine ambisjoner når frem hos Rangers og at de vinner denne kampen på hjemmebane til 2.30 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Young Boys – Ajax B
Shakhtar Donetsk – Roma U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: