Hordalandsfotball

Oddstips 19.mars

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag. Det er 100 millioner i spill der så kanskje du er den heldige? På Langoddsen i dag så er det noen enkelt kamper på høyt nivå som utgjør det beste vi kan finne. Irsk Premier Division starter opp igjen også i dag etter en meget lang pause.

Grasshoppers – Aarau H 2.15
Vi skal se på en kamp i Sveitsisk Challenge League mellom Grasshoppers – Aarau. Grasshoppers ligger på topp av tabellen med 48 poeng. Aarau ligger på 5.plass med 39 poeng. På hjemmebane har ikke Grasshopper tapt for Aarau i sine 3 siste møter. Aarau har ikke vunnet noen av sine 6 siste bortekamper. Grasshopper sin hjemmestatistikk denne sesongen: 8-3-1. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.30 og B 2.55. Vi tror Grasshoppers vinner dette oppgjøret til 2.15 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Arsenal Women – Manchester U WFC H
KRC Genk – Standard Liege H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: