Hordalandsfotball

Oddstips 2.mars

  • Eirik Gudmundsen


Det er tirsdag og nye muligheter på langoddsen. Litt ymse utvalg i dag med en kamp i Premier League, en kamp i Serie A pluss en del kamper i engelske Championship som høydepunkter.

Reading – Blackburn H 2.25
Vi skal se på en kamp i Championship mellom Reading – Blackburn. Reading ligger stabilt på 5.plass med 54 poeng, Blackburn ligger på 15.plass med 40 poeng. Blackburn har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. Lucas Joao er toppscorer på Reading med 17 mål. Adam Armstrong har scoret flest for Blackburn med sine 19 mål. Blackburn har spilt 3 bortekamper på rad med tap. Med sin nåværende plassering på tabellen er faktisk Reading i playoff for opprykk til Premier League. Oddsen på kampen: H 2.25, U 3.10 og B 2.95. Vi satser på at Reading vinner denne kampen på hjemmebane til 2.25 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund B
Nottingham F – Luton H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: